You are here

سنگسر.آی آر

نخستین و پربازدیدکننده ترین سایت شهرستان مهدیشهر

شنبه, 30 دی 1396

چگونگی تهیه ماست

ایمیل پرینت PDF

 

 

 

شیر صاف شده را درون دیگ های بزرگی به نام لیوک میریزند و بر روی آتش میگذارند . این شیر در اثر داغ شدن  کف میکند ، یک نفر مرتب شیر را هم میزند . پس از آن که شیر داغ شد آتش را خاموش میکنند تا شیر کم کم سرد شود . کم کم بروی شیر لایه نازک سفید مایل به زردی می بندد که به آن توک میگویند . زمانی که حرارت شیر به حدی رسید که دست را نمیسوزاند مقداری مایه که عبارت از ماست تازه است به آن می افزایند و با وسیله ای به نام آب گردان شیر را به هم میزنند تا خوب مخلوط شود . روی ظرف را می پوشانند و دیگ بزرگ را با گلیم و جاجیم و پارچه های ضخیم میپوشانند . بعد از حدود پنج ساعت شیر به ماست تازه تبدیل میشود . ماست را در خیک های بزرگ برای تیلم زنی و تهیه کره ذخیره و نگهداری میکنند .  

 

 

 

 

 

نظر راجع به این مطلب

 

Tags: در, از, به, که, آن, های, می, را, شود, تهیه, هم, شیر, کم, ماست, داغ

Share:Ask!BlinkBits!Blinklist!Blogmarks!BlogRolling!Cannotea!Del.icio.us!Digg!Diigo!DZone!Free and Open Source Software NewsFacebook!Fark!Faves!FeedMeLinks!Furl! GodSurfer!Google!linkaGoGo!Live!Ma.gnolia!Maple!Mister-Wong!Mixx!MyLinkVault!MySpace!Netscape!Netvouz!Newsvine!RawSugar!Reddit!ShoutWire!Simpy!Slashdot!Smarking!
Spurl!Squidoo!StumbleUpon!Swik!Tailrank!Technorati!Wists!

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن